اهداف جشنواره

ششمین جشنواره گردشگری خوراک (با محوریت پیش خوراک ها و شیرینی های ویژه رمضان ) 
 

در راستای فرمایشات نوروزی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نام­ گذاری هوشمندانه ­ی ایشان با نام "جهش تولید" و با توجه به شرایط پیش ­آمده، به­ واسطه­ ی شیوع بیماری کرونا در کشور، بسیاری از مردم ایران این روزها را بیشتر در خانه سپری می­ کنند. به همین دلیل، کانون ­های گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بر آن شد تا با برگزاری جشنواره‌ی دیگری به­ صورت (مجازی) استفاده ­ی بهینه­ ای از این ایام کند و با هدف تشویق دانشجویان به «تداوم جریان آموزش و زندگی در دوران کرونا» سهم کوچکی در ایجاد فضای همدلی در این دوران ایفا نماید و در راستای منویات مقام معظم رهبری، گامی بنیادین بردارد.

لذا درنظر دارد از مورخ 7 اردیبهشت 1399 لغایت عید سعید فطر، به ­صورت تهیه­ ی ویدیوهای کوتاه از مراحل پخت (پیش ­خوراک­ ها و شیرینی­ های ویژه­ ی ماه مبارک رمضان) و ترویج سنت افطاری ساده مسابقاتی را به ­صورت مجازی در ششمین جشنواره­ ی گردشگری خوراک محقق کند. به همین مناسبت، سعی بر آن دارد تا با اجرای این گونه از جشنواره‌ها به صورت دورهای، چه به صورت حقیقی و چه به صورت مجازی، بخشی از فرهنگ و هویت غنی ایران اسلامی را  به گردشگران داخلی و خارجی معرفی نمایند.

اهداف جشنواره:

-  در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، کمک و حمایت از جهش تولید و حفظ فرهنگ خانواده های ایرانی

-  کمک به کارآفرینی جوانان و زنان دانشجو در صنعت گردشگری و هتلداری

- افزایش اشتغال و درآمدزایی در فضاهای مجازی در یک بحران اقتصادی- اجتماعی

-  فرصتی برای گردهمایی، با هم بودن و تحکیم روابط خانوادگی و دوستی در فضای مجازی

-  ترغیب و ایجاد انگیزه در دانشجویان و پرکردن اوقات فراغت پویا در دوران قرنطینه ی کرونایی

- کمک به صنعت گردشگری و هتلداری در راستای دانش نوین و خلاقیت های آموزشی برای ایجاد انگیزه در فضای مجازی  و  اعمال مرتبط با آن در سبک زندگی دانشجویان